SPA hotel

 
 
 
 

Hotel****superior

160 pokojů a apartmánů, všechny s vlastním panoramatickým balkónem, kuloáry s knihovnou, hotelový bar se živou hudbou, restaurace a salón, nádherné terasy, velký rozsah seminářů a akcí, dětské hřiště 

Tauern SPA Hotel v Kaprunu se díky své jedinečné architektuře řadí mezi nejzajímavější wellness hotely v Rakousku.

Ubytování v pokojích a apartmánech:

Ceny jsou uvedeny za 1 dospělou osobu ve dvoulůžkovém pokoji v průběhu roku, nevztahují se však na vánoční období.

Dvoulůžkový pokoj PREMIUM (31 m2), 152 - 225 EUR 

Ve dvoulůžkovém pokoji Premium si můžete užívat nádherný výhled na Vysoké Taury a na Pinzgauer Grasberge. Tento 31 m2 velký pokoj je vybaven šatní skříní, obytným prostorem s psacím stolem, křeslem a pohovkou. Komfort celého pokoje vyzdvihuje oddělení koupelny s vanou nebo sprchou a samostaným WC harmonickými skleněnými elementy.

K vybavení pokoje mimo jiné patří: Flatscreen-TV s připojením USB na video, foťák a MP3, kabelová TV & satelitní TV, telefon a připojení na internet a pokojový sejf. Minibar se doplňuje denně čerstvými nápoji   a je zahrnut v ceně.

Dvoulůžkový pokoj PANORAMA (31 m2), 157 - 230 EUR

Velikost a vybavení pokoje je shodné s pokojem PREMIUM. Jediný rozdíl je v rozdělení pokoje. Postel je umístěna přímo u velkých balkónových dveří a je z ní výhled na impozantní horský svět.

PANORAMA de LUXE (48 m2), 180 - 276 EUR

Všechny pokoje PANORAMA de LUXE jsou orientované na Kitzsteinhorn, příp. na Vysoké Taury. Tento exklusivní apartmán disponuje samostatným odpočinkovým prostorem včetně prostorného sedacího koutu a šatníku. 

Velká koupelna je vybavena sprchou a vanou, dvěma umyvadly a toaletním stolkem, samostaným WC s bidetem a umyvadlem na ruce.

K vybavení pokoje patří mimo jiné: Flatscreen-TV s připojenímk USB na video, foťák a MP3, kabelová TV & satelitní TV, telefon a připojení na internet a pokojový sejf. Minibar se doplňuje denně čerstvými  nápoji   a je zahrnut v ceně.

JUNIOR SUITE (50 m2), 190 - 286 EUR

Apartmány JUNIOR SUITE jsou umístěny na západní straně hotelu. Proto je z nich nádherný rozsáhlý výhled na jižně položené Vysoké Taury a rovněž na severně položené Pinzgauer Grasbergen. Tento pohled si můžete užívat buď ze samostatně stojící vany nebo při zapálené svíčce.

Apartmány JUNIOR SUITE disponují oddělenou obytnou a spací částí, skříní se zrcadlovou stěnou a dalším technickým vybavením jako je Flatscreen-TV s připojením USB na video, foťák a MP3, kabelovou TV & satelitní TV, telefonem a připojením na internet a také pokojovým sejfem. Minibar se doplňuje denně čerstvými nealkoholickými nápoji   a je zahrnut v ceně. Sousední pokoje mohou být na vyžádání spojeny s JUNIOR SUITE.

SUITE (73 m2), 235 - 348 EUR

Ryzí elegance kombinovaná s avantgardním komfortem a top vybavením Vám zaručují v našich apartmánech perfektní předpoklady pro stylové bydlení. Prostorné apartmány jsou orientované na jih a mají výhled na Kizsteinhorn. Apartmány disponují velkou terasou. Extravagantní atmosféru harmonie navozuje vlastní sauna, samostatně stojící vana a k tomu praskání v otevřeném krbu. K dispozici je bar, který je stále dobře naplněn. Obytný a spací prostor je oddělen přírodním kamenem, přičemž teplo z krbu se díky velkým skleněným otvorům udržuje na obou stranách. Extra velký 52 palcový Flatscreen Vám poskytne zážitek domácího kina.